ātrā ēdināšana.

Apskatām 1 - 40 no 256 vārdam 'ātrā ēdināšana'

15. maijs vēsturē: ASV atver pirmo McDonalds restorānu

Mūsdienu ātrās ēdināšanas ķēdes "McDonalds" pirmais restorāns savas durvis vēra jau...

Daudzbērnu ģimeņu svētki Rīgas Zoodārzā

2024. gada 1. maijā uz Daudzbērnu ģimeņu dienu Rīgas Zoodārzā aicina ne tikai Latvijas Daudzbērnu ģimeņu apvienība, bet arī Tropu mājā mītošā...

Darba grupa uzsāk izvērtēt redzējumu par Rundāles pils muzeja iniciatīvu pārņemt Mežotnes pili

24. aprīlī uz pirmo sēdi sanāca Kultūras ministrijas (KM) izveidotā darba grupa, kuras uzdevums ir izvērtēt risinājumus tālākai Mežotnes pils izmantošanai...

«Hesburger» ieiet Polijas tirgū

Somijas un Baltijas lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” turpina attīstīties ārvalstīs, uzsākot darbību Polijas galvaspilsētā Varšavā...

Nedēļa Dubaijā - ko redzēt un ko piedzīvot

Apvienoto Arābu Emirāts Dubaija ir vieta, kur iztēle pārtop realitātē. Pasaulē augstākais, pasaulē lielākais, pasaulē dziļākais, pasaulē pirmais...

«Hesburger» pārdošanas apjoms Latvijā pērn kāpis par 25%

“Hesburger”, Somijas un Baltijas lielākās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes, pārdošanas apjoms Latvijā 2023. gadā, salīdzinot ar 2022. gadu...

Salaspils Tūrisma jaunumi un aktualitātes aizvadītajā 2023. gadā

2023. gads pagājis strauji, aktīvi un radoši, un, kā jau ierasts, atskatāmies uz aizvadītajiem pasākumiem, paveikto, realizēto un piedzīvoto...

Jelgavas tūrisma centrā pieejami jaunie tūrisma materiāli

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) ir izdevis 2024.gada tūrisma materiālus – “Mītava. Jelgava 2024” un “Jelgavas novada tūrisma ceļvedis 2024”...

Kāpēc japāņi Ziemassvētkus svin Kentucky Fried Chicken?

Kopš pagājušā gadsimta 70-jiem gadiem Japānā ir tradīcija, ka Ziemassvētkus sagaida ātrās ēdināšanas iestādēs Kentucky Fried Chicken jeb KFC...

Kā uzēstie kilogrami «viss iekļauts» viesnīcā mainīja tūrista dzīvi

Kāds britu ceļotājs, atgriežoties no divu nedēļu atpūtas Spānijā, Maļorkā (Maljorkā), jau esot mājās uzkāpa uz svariem, un pārsteigts ieraudzīja, ka ir sasniedzis...

Nevēdinātas telpas – drauds veselībai, miegam un darbaspējām

Vairāk nekā 20 tūkstoši – tāds ir ieelpu un izelpu skaits, ko viens cilvēks vidēji veic diennaktī. Tā kā lielāko daļu laika mēs pavadām iekštelpās...

30% proteīna, 40% dārzeņu un 30% ogļhidrātu – veselīgas maltītes formula bērniem

No augusta ir samazināts gaļas un piena produktu daudzums pirmsskolas ēdienkartēs. Normatīvais regulējums ietekmē ne tikai patērēto produktu apjomu, bet arī...

Ēriks Lingebērziņš: Zaudējot Latvijas garšu, mūsu galamērķa tēls mainīsies

Pēdējo dienu un nedēļu tūrisma nozares viena no karstajām ziņām nav viss iepriecinoši tūrisma statistikas dati, bet gan situācija ar ēdināšanas nozares uzņēmumiem un slēgtajiem restorāniem...

Vienīgas «Subway» restorāns Igaunijā zeļ un plaukst, bet ne visi tur var iekļūt

2022. gadā no Igaunijas aizgāja teju visi ātrās ēdināšanas ķēdes “Subway” restorāni, nespējot atgūties no pandēmijas. Palika tikai viens,  kas šobrīd zeļ un plaukst...

Elektroauto pārdošanas apjomi strauji pieaug – kas veicina un kas bremzē attīstību?

2022. gadā visā pasaulē tika pārdoti aptuveni 10 miljoni elektroauto. Tirdzniecības apjomi ir palielinājušies vairāk nekā par 55%, un tiek prognozēts, ka šogad...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Pieredzes stāsts: kāpēc ir vērts ceļot uz Seišelu salām

Idilliskas pludmales, vasarīgs miers, lēns dzīves ritms, zaļi pakalni un lepni, eksotiski džungļi – ne velti Seišelu salas tiek sauktas par paradīzes salām...

Salaspils TIC atskatās uz 2022. gada novada tūrisma jaunumiem

2022. gads paskrējis vēja spārniem, un arī Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs var atskatīties uz paveikto un jauno novada tūrisma piedāvājumā...

Ogrē tapis jauns «Hesburger»

Investējot 2 miljonus eiro, ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” atvērusi jaunu restorānu Ogrē...

Biznesa fēniksi: kā uzņēmumi atgūst klientu uzticību

Attieksme pret zīmolu ir nesaraujami saistīta ar tēlu. To, vai tā ir pozitīva vai negatīva, lielā mērā nosaka lietotāju pieredze ar konkrētām precēm un pakalpojumiem...

Cepelīni, cepti kartupeļi un kebabi: ko visbiežāk pasūtījuši latvieši 2022. gadā

Par pārsteigumu, visbiežāk iedzīvotāji izvēlējušies cepelīnu piegādi, kam seko cepti kartupeļu salmiņi un ātrās uzkodas - kebabi, burgeri un picas...

Liepāja aicina uz vakariņām ar dziedošiem viesmīļiem

Jau 1. decembrī Liepājā, restorānā Parka Paviljons, savu pirmizrādi piedzīvos muzikāls iestudējums “Teātris uz paplātes”, kura laikā liepājniekiem un...

«Subway» paziņo par aiziešanu no Igaunijas tirgus

Lai gan pēdējos gados ātrās ēdināšanas ķēde “Subway” Igaunijas tirgos ir strādājusi gana efektīvi – iepriecinoši gan apgrozījuma rādītāji, gan...

Intervija ar Latvijas Restorānu biedrības prezidentu Jāni Jenzi

Latvijas restorānu bizness divus gadus ir cīnījies ar Covid-19 ierobežojumu sekām, bet tagad ierasto tūristu plūsmu bremzē Ukrainas un Krievijas karš...

Liepāja nāk klajā ar iniciatīvu «Nepērc lieku, nāc ar savu»

Liepājas valstspilsētas pašvaldība kopā ar pilsētas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem uzsāk iniciatīvu "Nepērc lieku, nāc ar savu"...

Kā burgers kļuva par mūsu ikdienu?

Mūsdienās teju katrā ēdināšanas vietā Latvijā un citur pasaulē iespējams pasūtīt burgeru – tie, pateicoties savam vienkāršumam un lieliskajai garšai..

Kempings «Daugavas lokos» aicina ciemos baudīt vasaru un pavizināties ar kuģīti «Dinaburga»

Kempings “Daugavas lokos” atrodas aizsargājamā teritorijā – Dabas parkā “Daugavas loki”, tieši starp Daugavpili un Krāslavu – Slutišķu sādžā...

Ķirsons ar mazdēlu ver vaļā fikso ķirsi – «Cherry Fix»

Latvijas lielākā un populārākā ēdināšanas uzņēmuma Lido dibinātājs Gunārs Ķirsons kopā ar savu mazdēlu uzsācis jaunu projektu...

Aptauja: 46% cilvēku gatavi maksāt par maltīti vairāk, ja…

Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka ātrās ēdināšanas uzņēmumiem ir jāievēro atbildīga patēriņa un ražošanas principi, kā arī tiem ir jāveic izlietoto materiālu otrreizēja pārstrāde...

Lauku tūrisma uzņēmēju atklāta vēstule par iesaistīšanos Ukrainas bēgļu uzņemšanā

Šobrīd, kad valdībai ātrā tempā nākas risināt ar Ukrainas bēgļu uzņemšanu saistītos jautājumus, mēs, lauku tūrisma uzņēmēji, vēlamies vērst uzmanību uz lauku tūrisma nozares potenciālu un...

Beidzot arī «McDonald's» paziņo par restorānu slēgšanu Krievijā

“McDonald’s” paziņo ka slēgs visus 850 restorānus Krievijā

LTRK: Vairs nevar atļauties bremzēt ekonomiku

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina iespējami ātri Latvijā atcelt striktos Covid-19 izplatības apturēšanai ieviestos ierobežojumus...

Vitenbergs: saņēmu mandātu no uzņēmējiem virzīt Covid-19 ierobežojumu atcelšanu

Ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs 2022. gada 7. februārī Tautsaimniecības padomes ārkārtas sēdē ar uzņēmējiem un lielāko uzņēmējus pārstāvošo organizāciju pārstāvjiem pārrunāja...

Aptauja: 41% jauno darba ņēmēju visbūtiskākais ir elastīgs darba grafiks

41% jauno darba ņēmēju Latvijā vecumā no 18 līdz 29 gadiem, meklējot darbu, kas savienojams ar mācībām, visbūtiskākais aspekts ir...

Inga Šīna: Darbībai digitālajā vidē vajadzīgi ne tikai IT risinājumi, bet arī jauns skats uz biznesu

Lai gan statistika liecina, ka pandēmijas laikā liela daļa mazo un vidējo uzņēmumu ir pielāgojušies un pilnībā vai daļēji pārcēluši savu darbību uz digitālo vidi...

«Hesburger» pārdošanas apjoms Latvijā pērn palielinājies par 8,55%, sasniedzot 33 miljonus eiro

Somijas un Baltijas lielākās ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes “Hesburger” pārdošanas apjoms Latvijā 2021. gadā, salīdzinot ar 2020. gadu, pieaudzis...

Minskas lidostā atvēries amerikāņu ātrās ēdināšanas tīkls «Kentucky Fried Chicken»

Baltkrievijas lidostā «Minska» ir atvēries amerikāņu ātrās ēdināšanas tīkls «Kentucky Fried Chicken» jeb restorāns KFC, kas atradīsies lidostas tranzīta zonā...

«Wolt restorānu balvas 2021» līderpozīcijās izvirzās veģetārā un vegānā virtuve

Lai izveidotu ceļvedi ar labākajiem restorāniem un kafejnīcām deviņās dažādās kategorijās, tehnoloģiju uzņēmums Wolt aicina iedzīvotājus visu decembri balsot konkursā “Wolt restorānu balvu 2021”...

Aptauja: 43% iedzīvotāju digitālie risinājumi ātrās ēdināšanas restorānos ir svarīgi

43% Latvijas iedzīvotāju uzskata, ka digitālie risinājumi ātrās ēdināšanas restorānos ir svarīgi, un tas ir par 5% vairāk nekā pērn...

LVRA: Naktsmītņu tirgus var nepārziemot

Pastāvošie ierobežojumi un mērķtiecīga atbalsta neesamība rada kritisku ietekmi uz naktsmītņu segmentu...

Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.06556988sec.